Aanbieding kerstbomen vanaf 18 november: gratis kerstboom actie bij Groencentrum Greensales in Balk

Gratis kerstboom van groencentrum Greensales voor elke klant. Jaarlijks toveren we ons tuincentrum om in kerstsferen en presenteren we in ons groencentrum het kerstbomenbos. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn en u te bedanken met een prachtig assortiment kerstbomen in de afmetingen van 50 cm tot 500 cm. En ook dit jaar koppelen we onze gratis kerstboomactie hier weer aan vast.

Hoe werkt de gratis kerstboom aanbieding?

Kom naar ons tuincentrum. Zoek in ons kerstbomenbos een kerstboom naar wens uit. Onze medewerkers verpakken hem netjes en helpen bij het inladen in de auto.

Alle kerstbomen zijn gelabeld en geprijsd; de waarde van de kerstboom zetten we op een cadeaubon en deze cadeaubon rekent u af bij de kassa. Deze cadeaubon kunt u weer bij ons inleveren vanaf 1 februari tot 1 november 2024 (cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar in combinatie met de kerstbomenactie).

Verzorging tips voor echte Kerstbomen

1- Laat de kerstboom eerst acclimatiseren: zet hem eerst een dag in de garage of schuur waar de kerstboom kan uitzakken en geleidelijk kan wennen aan de kamertemperatuur en verhuis hem dan pas naar binnen.

2- Vermijd warmte bronnen; Zet de kerstboom niet te dicht bij de verwarming, hierdoor droogt de boom uit.

3- Water geven;
 Geef een boom met kluit meteen een flinke scheut water. Daarna heeft de boom genoeg aan een halve liter water per dag.

4- Kerstboom zonder kluit;
 Koop je een kerstboom zonder kluit, zaag dan het beste opnieuw een plakje van de stam af. Zo ontstaat er namelijk een vers zaagvlak dat makkelijker water opneemt, net als bij bloemen.

Pak mee die actie, Geniet, en maak er een mooie herinnering van.

donderdag 09 november 2023