Kwekerij Friesland

Kwekerij Friesland

Kwekerij Friesland is GreenSales Balk 

Bent u op zoek naar een kwekerij in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op het terrein van GreenSales Balk treft u een groencentrum van hoveniers en particulieren. Ons groencentrum is maar liefst 6000 vierkante meter groot. De rest van ons 40.000 vierkante meter grote terrein gebruiken wij als kwekerij. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de planten dus rechtstreeks bij de bron. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u een voorraadlijst ontvangen of wilt u een rondleiding over de kwekerij? Neem dan contact met ons op!

De beste kwaliteit koopt u bij GreenSales Balk 

Op onze kwekerij op het terrein van GreenSales Balk kennen wij verschillende vaste planten, siergrassen en heester. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Caryopteris Clandonensis Grand Blaue, deze wordt ook wel de Blauwe spirea of Baardbloem genoemd. De Baardbloem of Blauw spirea is een in de herfst bloeiende bladverliezende heester met blauwe bloempluimen. Deze plant is bijvoorbeeld geschikt voor in de bloemenborder. Daarnaast verkopen wij ook de Abelia grandiflora  oftewel Kaleidoscoop, een halfwintergroene, kleine heester. Deze bolvormige zomerbloeier vormt witte tot lichtroze kleine, klokvormige bloemen. Ook vindt u in ons assortiment een andere Abelia die ook wel de Edward Goucher genoemd wordt. Dit is een wintergroene heester die ook geschikt is voor lage hagen. De Abelia bloeit met roodroze bloemen vanaf de zomer tot in de herfst. Kom bij ons langs om de rest van onze planten te bekijken. 

Groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren

Als boomkwekerij en plantenkwekerij in Friesland zijn wij gespecialiseerd in de levering van bomen en beplanting voor hoveniers. Als hovenier kunt u planten en bomen bestellen bij GreenSales Balk. Bij ons op het terrein kunt u terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in onze regio optimaal te benutten. Als hovenier bieden wij u in de samenwerking met particulieren twee mogelijkheden. Of u nu zelf langskomt met een klant of u verwijst een klant naar onze locatie. Dat is allebei mogelijk bij GreenSales Balk, wij zorgen ervoor dat de klant deskundig geholpen wordt door ons. Wilt u meer weten over onze samenwerking met hovenieren? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de voorwaarden. Levering op locatie is ook mogelijk bij GreenSales Balk. 

Uitgebreid assortiment bij GreenSales Balk 

Bij GreenSales Balk beschikken we over een kwekerij met biologische en vaste planten. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan beplanting en bomen. Daar waar het standaardassortiment van de doorsnee tuincentra stopt gaat ons assortiment verder. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook verkopen wij beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is zoals bijvoorbeeld Leucothoe, Viburnum en Pieris. Deze planten vindt u bij ons het hele jaar. Bij GreenSales Balk bestellen wij ook graag planten die u zoek maar toch niet in ons tuincentrum te vinden zijn. Potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit is ook bij ons te verkrijgen. Voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten kunt u ook bij ons terecht. 

Kom snel bij ons langs! 

Kom snel bij ons langs om ons tuincentrum en onze kwekerij de ontdekken. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van een deskundig advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.