tuincentrum friesland

Tuincentrum Friesland

Tuincentrum Friesland is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een groot tuincentrum in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Ons bedrijf is een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Met maar liefst 6000 vierkante meter hebben wij een zeer groot groencentrum. De rest van ons terrein gebruiken wij als kwekerij. Bij GreenSales Balk koopt u rechtstreeks uw beplanting bij de bron. Wij hebben onze eigen vaste planten kwekerij en ons assortiment gaat dus verder daar waar een standaard groencentrum stopt. Wij werken met vakbekwaam personeel en hebben iedere week schitterende aanbiedingen. Bij GreenSales Balk leveren we een compleet tuinassortiment voor zowel hoveniers als particulieren. Kom snel eens bij ons tuincentrum in Friesland langs en ontdek ons uitgebreide assortiment. Ons personeel staat voor u klaar en voorziet u graag van een deskundig advies.

Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit

Als groot tuincentrum in Friesland zijn wij gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de tuinplanten dus rechtstreeks bij de bron en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. U kunt ook contact met ons opnemen als u interesse heeft in een rondleiding over de kwekerij. Ook sturen wij u graag een voorraadlijst en mag u natuurlijk altijd contact opnemen als u meer informatie wilt. Voor hoveniers is leveren op locatie ook mogelijk. Maak hiervoor gebruik van onze supersnelle leverservice.

Onze eigen vaste planten kwekerij bij GreenSales Balk

Op onze vaste planten kwekerij kennen we veel verschillende vaste planten, siergrassen en heesters. We lichten er een aantal uit. Denk aan de Caryopteris Clandonensis Grand Bleu, deze wordt ook wel de blauwe spirea of baardbloem genoemd. De Blauwe spirea is een in de herfst bloeiende bladverliezende heester met blauwe bloedpluimen. Deze plant is bijvoorbeeld prima toe te passen in de bloemenborder. Daarnaast hebben wij ook de Abelia grandiflora oftewel de Kaleidoscoop. Deze plant is een halfwintergroene sierheester. De hoofdbloei, met witte tot bleekroze bloemen, valt in de maanden mei tot september, maar ook buiten deze periode verschijnen vaak bloemen. Het blad van de Abelia grandiflora glimt en is vrij donker van kleur. Ook hebben we de Abelia oftewel de Edward Goucher. Deze plant is een wintergroene heester die ook geschikt is voor lage hagen. Deze Abelia bloeit met roodroze bloemen vanaf de zomer tot in de herfst.

Bij GreenSales Balk wordt u voorzien van deskundig advies

Als hovenier kunt u planten en bomen bestellen bij GreenSales Balk. U kunt bij ons op het terrein terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. In de samenwerking met particulieren bieden wij u als hovenier twee mogelijkheden. U kunt natuurlijk zelf langs komen met een klant of u kunt een klant verwijzen naar onze locatie. In alle gevallen komt de klant op een strak verzorgd terrein waar hij of zij deskundig geholpen wordt. We hebben een unieke constructie opgezet waarbij u als hovenier profiteert van particulieren die via uw beplanting bij GreenSales kopen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op een vraag ons naar de voorwaarden.

Kom bij ons langs!

Kom dus snel eens langs bij GreenSales Balk, één van de grootste tuincentrums in Friesland. Ons tuincentrum is in de buurt van vele Friese dorpen en zeker waard om een keer een bezoek te brengen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.