Groencentrum Greensales kwaliteitsplanten | 46.000 m2 tuinplanten voor tuinliefhebber en hoveniersbedrijven in Bolsward

Bij Greensales groencentrum en plantenkwekerij werkt het net even anders. Dat verschil zie je al wanneer je komt aanrijden, we zijn namelijk geen tuincentrum, maar een groencentrum. Kort gezegd betekent dit dat we ons alleen maar richten op planten en bomen in de breedste zin van het woord. Bij ons treft u een uitgebreide collectie vaste planten, heesters, laanbomen, haagplanten, mediterrane planten, inheemse planten, potplanten en perkgoed, graszoden, bollen en knollen en alles wat daartussenin zit.

Witmarsum Tuincentrum - Groencentrum - perkgoed - bomen en planten kopen - zaden - haagplanten

Voor tuinliefhebbers en hoveniersbedrijven regio Bolsward

Met onze duidelijke visie voor kwaliteitsplanten en betrouwbare service voor particuliere en zakelijke klanten leveren we al jaren tuinplanten in de wijde omgeving van Friesland vanuit ons groencentrum. In onze groene showroom van 6000 vierkante meter presenteren we door de seizoenen heen de meest uiteenlopende soorten vanuit onze eigen kwekerij. Onze plantenkwekerij bevindt zich aansluitend aan het groencentrum - neem gerust een kijkje. Planten die u op de kwekerij aantreft zijn vrijwel altijd te vinden in ons vaste assortiment in het groencentrum.

Planten Kwekerij voor Hoveniersbedrijven en tuinliefhebbers in Bolsward

Planten uitzoeken bij Groencentrum Greensales

Bij de ingang van het groencentrum kunt u een bolderkar pakken en door de kassen of over het buitenterrein naar planten speuren om tot een mooie selectie te komen. Bij elke plant of boom treft u een etiket met daarop een foto en plantbeschrijving. Aan de hand van deze kenmerken kunt u beslissen of de plant aan uw wensen voldoet.

Plantlijsten en beplantingsplannen bestellen

Werkt u aan een tuinrenovatie of is de tijd gekomen om de border opnieuw in te richten en de schutting te vervangen voor haagplanten, en heeft u al een plantlijst samengesteld? Mail deze naar ons en we zorgen dat ze klaarstaan of bezorgen ze in de tuin.

Kom en beleef onze passie of maak een afspraak voor een rondleiding door ons groencentrum en de kwekerij.

Borderpakketten | plantencentrum | plantlijsten | verkoop bomen en tuinplanten | grassen en heesters | Bolsward