Beplanting inkopen tuincentra

Particulieren

Als particulier ben je van harte welkom bij GreenSales Balk. Wij hebben een schitterend tuinplantencentrum opgezet met een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Dit betekent oneindig veel inspiratie voor de inrichting van jouw tuin.

Meer dan een standaardassortiment

Bij GreenSales vind je meer dan een standaardassortiment aan beplanting en bomen. Daar waar het standaardassortiment van de doorsnee tuincentra stopt, gaat ons assortiment verder. Zo hebben wij onder andere grotere solitairen en exclusieve beplanting in ons assortiment en ook beplanting zoals Leucothoe, Viburnum en Pieris, wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd verkrijgbaar is, hebben wij het hele jaar door. Staat een soort die je zoekt niet in ons groencentrum? Dan bestellen wij deze graag voor je.

Meststoffen, potgrond en nog veel meer

Naast beplanting kun je bij ons ook terecht voor potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Maar ook voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Het ruime aanbod in tuinmaterialen is indrukwekkend en prettig uitgestald in onze vakwinkel.

Contact

Heb je vragen over bepaalde beplanting of over de gang van zaken? Onze vakbekwame medewerkers staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.