Beplanting inkopen tuincentra

Particulieren

Als particulier kunt u terecht bij GreenSales Balk. Wij hebben een schitterend tuinplantencentrum opgezet met een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Dit betekent oneindig veel inspiratie voor de inrichting van uw tuin.

Als particulier bent u van harte welkom bij Greensales om u te laten inspireren door het enorme assortiment planten! Laat u verrassen bij GreenSales!

Meer dan een standaardassortiment

GreenSales Balk heeft een uitgebreid assortiment aan beplanting en bomen. Daar waar het standaardassortiment van de doorsnee tuincentra stopt gaat ons assortiment verder. Denkt u bijvoorbeeld aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting, maar ook voor beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd is te krijgen zoals bijvoorbeeld Leucothoe, Viburnum en Pieris vindt u bij ons het hele jaar. En staat een soort die u zoekt niet in ons groencentrum? Dan bestellen wij deze voor u.

Meststoffen, potgrond en nog veel meer.

Naast beplanting koopt u bij ons potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Maar ook voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten kunt u bij ons terecht. Het ruime aanbod in tuinmaterialen is indrukwekkend maar prettig uitgestald in onze vakwinkel.

Contact

Heeft u vragen over bepaalde beplanting of over de gang van zaken? Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar.