Beplanting inkopen tuincentra

Welkom bij GreenSales Balk - Jouw Tuinplantencentrum in Friesland

Als tuinliefhebber ben je van harte welkom bij GreenSales Balk. Wij hebben een schitterend tuinplantencentrum opgezet met een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Dit betekent oneindig veel inspiratie voor de inrichting van jouw tuin.

Geen Tuincentrum maar een Groencentrum met eigen kwekerij

Bij GreenSales vind je meer dan een standaardassortiment aan beplanting en bomen. Daar waar het standaardassortiment van de doorsnee tuincentra stopt, gaat ons assortiment in het groencentrum verder. Zo hebben wij onder andere grotere solitairen en exclusieve beplanting in ons assortiment en ook beplanting zoals Leucothoe, Viburnum en Pieris, wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd verkrijgbaar is, hebben wij het hele jaar door. Staat een soort die je zoekt niet in ons groencentrum? Dan bestellen wij deze graag voor je.

Meststoffen, potgrond en nog veel meer

Naast beplanting kun je bij ons ook terecht voor potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Maar ook voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Het ruime aanbod in tuinmaterialen is indrukwekkend en prettig uitgestald in onze vakwinkel.

Tuincentrum GreenSales in Friesland

Tsjerkepaed 2
8571 RS Harich (nabij Balk, Holland)

Route berekenen

Hoe kom je bij ons:
We zitten aan de parallelweg van Balk naar Koudum.
Vanaf Balk neem je de rotonde richting Koudum.
Direct na rotonde rij je de parallelweg op.
Kom je vanaf Koudum?
Ga dan bij afslag Ruigahuizen linksaf de parallelweg op.

Tel: 0514-745035
E-mail: info@greensalesbalk.nl

Stel je vraag!

Voor vragen of opmerkingen vul het onderstaand contactformulier in.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons tuincentrum of onze kwekerij, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Adres