Groothandel beplanting

Inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

GreenSales Balk is gespecialiseerd in de levering van bomen en beplanting voor hoveniers.

Als hovenier planten bestellen?

Als hovenier bestelt u planten en bomen bij GreenSales. U kunt op ons terrein in Balk (40.000 vierkante meter) terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten.

Ons groencentrum als uw etalage?

In de samenwerking met particulieren heeft u als hovenier twee opties. Of u nu zelf langskomt met een klant of u verwijst een klant naar onze locatie. In alle gevallen komt de consument op een strak verzorgd terrein waar hij deskundig geholpen wordt.

Als hovenier is het groencentrum van GreenSales uw etalage.

Wij hebben een unieke constructie opgezet waarbij u als hovenier profiteert van particulieren die via u beplanting bij GreenSales kopen. Wilt u meer weten dan vraagt u bij ons naar de voorwaarden.

Levering op locatie

Wilt u de bestelde beplanting ontvangen op de locatie waar u werkt? Dan maakt u gebruik van onze supersnelle leverservice.

Alle planten, heesters en bomen worden zorgvuldig ingepakt en vervolgens getransporteerd in een dichte vrachtwagen.Hierdoor is de beplanting beschermd tegen de invloed van de wind en de zon.

De beplanting komt groen en vochtig terecht op de goede locatie.

Bestellen via de webshop

Beplanting kunt u als hovenier ook bestellen in onze webshop. U vindt hier de actuele prijzen. Bestellingen worden binnen 5 dagen op locatie geleverd. Wij stellen geen minimum aan de afname van de beplanting. Wij leveren u met evenveel plezier één exemplaar of een paar duizend.

Bekijk onze webshop

 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Of stel uw vraag aan één van onze bekwame medewerkers.

Hoveniers kunnen voor meer informatie ook terecht op www.pietervanderlinden.nl