Groothandel beplanting

Inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

GreenSales Balk in Friesland is gespecialiseerd in het inkopen en leveren van bomen en beplanting voor hoveniersbedrijven.

Als hovenier planten bestellen rechtstreeks bij de kweker?

Als hoveniersbedrijf kunt u bij GreenSales planten en bomen bestellen. U kunt samen met uw klanten terecht op ons terrein in Balk, dat 40.000 vierkante meter groot is. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten.

Ons groencentrum kan uw etalage zijn. Bij de samenwerking met particulieren heeft u als hovenier twee opties. U kunt zelf langskomen met uw klant of u kunt een klant doorverwijzen naar onze locatie. In beide gevallen komt de consument terecht op een strak verzorgd terrein waar hij deskundig wordt geholpen. Als hovenier kunt u profiteren van onze unieke constructie, waarbij u kunt verdienen aan particulieren die via u beplanting bij GreenSales kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

Levering planten op locatie

Wilt u de bestelde beplanting op uw werklocatie ontvangen? Dan kunt u gebruikmaken van onze supersnelle leverservice. Alle planten, heesters en bomen worden zorgvuldig ingepakt en getransporteerd in een dichte vrachtwagen, zodat ze beschermd zijn tegen wind en zon. De beplanting wordt groen en vochtig afgeleverd op de juiste locatie.

Bestellen via de webshop

Beplanting kunt u als hovenier ook bestellen in onze plantenwebshop. U vindt hier de actuele prijzen. Bestellingen worden binnen 7 dagen op locatie geleverd. Wij stellen geen minimum aan de afname van de beplanting. Wij leveren u met evenveel plezier één exemplaar of een paar duizend.

>> Bekijk onze webshop <<

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag een van onze bekwame medewerkers om hulp. Hoveniers kunnen voor meer informatie ook terecht op www.pietervanderlinden.nl.


Stel uw vraag!

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons tuincentrum of onze kwekerij, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Adres