groene showroom

Tuinplanten kwekerij

Welkom bij Greensales Balk: jouw toonaangevende kwekerij voor buitengroen!

Bij Kwekerij Greensales Balk streven we ernaar om je te voorzien van de mooiste en gezondste planten, heesters en bomen. Op ons terrein van maar liefst 40.000 vierkante meter kweken wij verschillende soorten tuinplanten. Onze specialiteit ligt in het kweken van heesters, vaste planten en siergrassen in container, evenals een ruim assortiment laanbomen in pot. Bij ons in het groencentrum vind je natuurlijk ook ons eigen gekweekte assortiment, zodat je rechtstreeks bij de bron kunt kopen en verzekerd bent van de beste kwaliteit.


Ontdek het uitgebreide assortiment van eigen kwekerij in friesland

Bij Kwekerij Greensales Balk willen we je inspireren en laten genieten van de pracht van groen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, laat je adviseren door onze experts en ervaar de kwaliteit en service die we bieden. Verrijk je leven met de schoonheid van planten en bloemen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Greensales Balk!
Als wederverkoper of handelaar kun je bij ons een voorraadlijst opvragen via info@greensalesbalk.nl. Ons actuele aanbod is tevens beschikbaar op de online platforms Treecommerce en VARB. Wil je graag een rondleiding over de kwekerij of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 0514 745035. Indien gewenst, kunnen wij ook het extern transport van jouw bestelling regelen. Wij staan klaar om je te helpen!


Stel uw vraag!

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons tuincentrum of onze kwekerij, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Adres