Boomkwekerij Joure

Kwekerij Joure

Kwekerij Joure is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een Kwekerij in de omgeving van Joure? Kom dan snel eens langs bij GreenSales Balk. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan bomen en planten. Het grootste gedeelte van ons terrein gebruiken wij namelijk als kwekerij. Al uw beplanting koopt u bij ons rechtstreeks bij de bron. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het assortiment van GreenSales Balk gaat verder daar waar een ander groencentrum stopt.

GreenSales Balk is een groencentrum en boomkwekerij nabij Joure voor zowel hoveniers als particulieren. Hoveniers bestellen beplating en bomen bij ons tegen speciale prijzen voor hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken vindt u op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Kom snel eens bij ons langs om ons aanbod te bekijken.

Planten en bomen van de beste kwaliteit bij GreenSales Balk

Als hovenier kunt u ook terecht bij onze kwekerij vlakbij Joure. U bestelt uw planten en bomen bij GreenSales Balk. Samen met uw klanten bent u welkom op ons terrein in Balk. Wij willen graag de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal benutten. Op ons terrein zullen uw klanten deskundig geholpen worden. Ook de particuliere klant helpen wij graag op ons terrein. Wij voorzien u van deskundig advies als het gaat om planten en bomen.

Naast beplanting bent u bij onze kwekerij nabij Joure ook aan het juiste adres voor alle tuinmaterialen. Bij ons koopt u potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Ook hebben we graszaad, bloembollen, tuinzaden en nog veel meer tuinproducten in ons assortiment. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Kom ook snel eens bij ons langs, wij helpen u graag verder.