Kwekerij Friesland

Kwekerij Friesland

Kwekerij Friesland is GreenSales Balk 

Bent u op zoek naar een kwekerij in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op het terrein van GreenSales Balk treft u een groencentrum van hoveniers en particulieren. Ons groencentrum is maar liefst 6000 vierkante meter groot. De rest van ons 40.000 vierkante meter grote terrein gebruiken wij als kwekerij. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de planten dus rechtstreeks bij de bron. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u een voorraadlijst ontvangen of wilt u een rondleiding over de kwekerij? Neem dan contact met ons op!

De beste kwaliteit koopt u bij GreenSales Balk 

Op onze kwekerij op het terrein van GreenSales Balk kennen wij verschillende vaste planten, siergrassen en heester. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Caryopteris Clandonensis Grand Blaue, deze wordt ook wel de Blauwe spirea of Baardbloem genoemd. De Baardbloem of Blauw spirea is een in de herfst bloeiende bladverliezende heester met blauwe bloempluimen. Deze plant is bijvoorbeeld geschikt voor in de bloemenborder. Daarnaast verkopen wij ook de Abelia grandiflora  oftewel Kaleidoscoop, een halfwintergroene, kleine heester. Deze bolvormige zomerbloeier vormt witte tot lichtroze kleine, klokvormige bloemen. Ook vindt u in ons assortiment een andere Abelia die ook wel de Edward Goucher genoemd wordt. Dit is een wintergroene heester die ook geschikt is voor lage hagen. De Abelia bloeit met roodroze bloemen vanaf de zomer tot in de herfst. Kom bij ons langs om de rest van onze planten te bekijken. 

Groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren

Als boomkwekerij en plantenkwekerij in Friesland zijn wij gespecialiseerd in de levering van bomen en beplanting voor hoveniers. Als hovenier kunt u planten en bomen bestellen bij GreenSales Balk. Bij ons op het terrein kunt u terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in onze regio optimaal te benutten. Als hovenier bieden wij u in de samenwerking met particulieren twee mogelijkheden. Of u nu zelf langskomt met een klant of u verwijst een klant naar onze locatie. Dat is allebei mogelijk bij GreenSales Balk, wij zorgen ervoor dat de klant deskundig geholpen wordt door ons. Wilt u meer weten over onze samenwerking met hovenieren? Neem dan contact met ons op en vraag ons naar de voorwaarden. Levering op locatie is ook mogelijk bij GreenSales Balk. 

Uitgebreid assortiment bij GreenSales Balk 

Bij GreenSales Balk beschikken we over een kwekerij met biologische en vaste planten. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan beplanting en bomen. Daar waar het standaardassortiment van de doorsnee tuincentra stopt gaat ons assortiment verder. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook verkopen wij beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is zoals bijvoorbeeld Leucothoe, Viburnum en Pieris. Deze planten vindt u bij ons het hele jaar. Bij GreenSales Balk bestellen wij ook graag planten die u zoek maar toch niet in ons tuincentrum te vinden zijn. Potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit is ook bij ons te verkrijgen. Voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten kunt u ook bij ons terecht. 

De Boomkwekerij in Friesland

We verwelkomen u graag bij onze boomkwekerij in Friesland. Met onze ruim twintig jaar ervaring hebben we een diepgaande expertise opgebouwd in het kweken van prachtige bomen. Onze boomkwekerij, gelegen in het hart van Friesland, is een bron van hoogwaardige boomsoorten voor zowel particulieren als grootschalige projecten. We streven naar duurzame teeltpraktijken en maken gebruik van geavanceerde technologieën. Om zo sterke en gezonde bomen te produceren die perfect passen bij elke landschapsarchitectuur of tuinproject. Naast een boomkwekerij hebben we ook een plantenkwekerij en bamboe kwekerij in Friesland. 

Als je op zoek bent naar een prachtige tuin of gewoon een liefhebber bent van planten en tuinieren, dan is een bezoek aan Greensales Balk, een kwekerij in Friesland, zeker de moeite waard. 

Hieronder vind je een uitgebreide lijst met redenen waarom je dit tuincentrum moet bezoeken:

  1. Groot assortiment: Greensales Balk heeft een uitgebreid assortiment van planten, bomen, struiken, bloemen en tuinartikelen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor het creëren van een mooie en gezonde tuin.
  2. Deskundig advies: Het team van Greensales Balk heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van tuinieren en kan je daarom goed adviseren over welke planten geschikt zijn voor jouw tuin. Ze staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.
  3. Kwaliteit: Greensales Balk staat bekend om zijn hoge kwaliteit van producten. De planten en bomen zijn gezond en goed verzorgd, waardoor je er lang plezier van zult hebben.
  4. Sfeervolle ambiance: Het tuincentrum is niet alleen een plek om planten te kopen, maar ook een plek om inspiratie op te doen en te genieten van de sfeervolle ambiance. Je vindt er verschillende showtuinen waar je ideeën op kunt doen voor je eigen tuin.
  5. Duurzaamheid: Greensales Balk vindt duurzaamheid erg belangrijk en werkt daarom zoveel mogelijk met duurzame materialen en producten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het verminderen van afval en het recyclen van materialen.
  6. Gratis parkeren: Bij Greensales Balk kun je gratis parkeren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeerkosten.
  7. Kindvriendelijk: Ook voor kinderen is Greensales Balk een leuke plek om te bezoeken. Ze kunnen hier leren over planten en dieren.
  8. Online bestellen: Als je geen tijd hebt om naar de kwekerij te gaan, kun je ook gemakkelijk online bestellen via de webshop. Zo kun je toch genieten van de hoge kwaliteit van Greensales Balk, maar dan gewoon vanuit huis.
  9. Locatie: Greensales Balk ligt in het mooie Friesland, waar je ook kunt genieten van de prachtige natuur en cultuur. Combineer je bezoek aan het tuincentrum met een leuke wandeling of fietstocht in de omgeving en maak er een dagje uit van.