Planten Kwekerij voor Hoveniersbedrijven in Friesland

Wij heten u hartelijk welkom bij Greensales Balk, plantenkwekerij en groencentrum voor hoveniers en groenbedrijven in Noord-Nederland. Wij zijn er trots op om samen te werken met gepassioneerde professionals zoals u, die streven naar het creëren van prachtige, inspirerende buitenruimtes. Met ons uitgebreide assortiment van vaste planten, siergrassen, bomen, en perkgoed, bieden wij een volledig groenpakket dat u helpt bij het realiseren van elke groenbeleving in een tuinproject.

Planten Kwekerij voor Hoveniersbedrijven in Friesland

Wat Greensales Balk voor U kan Betekenen:

Complete Beplantingsplannen: Laat ons u bijstaan bij het ontwerp van de perfecte tuin. Stuur ons uw tuinontwerp en beplantingsplan en wij voorzien u van een op maat gemaakt prijsvoorstel dat u kunt presenteren aan uw klanten. Samen tillen we uw project naar een hoger niveau.

Groenpakket voor Hoveniersbedrijven: Ons ruime assortiment omvat vaste planten, diverse soorten bomen (bolbomen, fruitbomen, leibomen, en meer), rhododendrons, heesters, coniferen, en nog veel meer. Wij zijn er om u te ontzorgen en te voorzien van hoogwaardige planten die geleverd kunnen worden op locatie of kunnen worden afgehaald bij ons groencentrum.

Hoogwaardige planten, beplantingsplannen en groenexpertise voor hoveniers in Noord-Nederland

Inspirerende Klantbezoeken: Bouw sterke relaties op met uw klanten door hen mee te nemen naar ons groencentrum en de kwekerij. Hier kunnen ze de diverse mogelijkheden ontdekken en laten inspireren. Dit is ook uw kans om uw vakmanschap en expertise te delen en de plannen tot in detail te bespreken.

Uitgebreide Selectie: Ons uitgestrekte terrein van 6000 m2 groencentrum en 40.000 m2 kwekerij biedt een overzichtelijke presentatie van ons assortiment. Van prachtige bomen (van mediterrane soorten tot inheemse exemplaren), heesters, vaste planten tot coniferen en kant-en-klare plantproducten, u vindt het allemaal bij Greensales Balk.

Aanvullende Tuinbenodigdheden: Naast ons plantenaanbod, bieden wij ook diverse tuinbenodigdheden zoals bestrijdingsmiddelen, aanplantproducten, bemesting en bodemverbetering, en bloemenmengsels en graszaad. Alles wat u nodig heeft om uw tuinproject tot in de puntjes te verzorgen.

kwekerij voor inspiratie en levering. Creëer prachtige tuinen met ons uitgebreide assortiment vaste planten en bomen.


Bij Greensales Balk geloven we in partnerschap en ontzorging. 

Samen met u willen we prachtige, duurzame tuinen creëren die uw klanten versteld zullen doen staan. Kom langs, maak kennis met ons deskundige team, en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw tuinprojecten naar een hoger niveau te tillen. Samenwerken is de sleutel tot succes, en Greensales Balk staat klaar om u te ondersteunen.

Indien u voorafgaand aan uw bezoek aan ons groencentrum vragen heeft over specifieke tuinplanten, verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van het onderstaande contactformulier. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u van de benodigde informatie te voorzien.

Contactgegevens

Adres


Planten Kwekerij voor Hoveniersbedrijven in Friesland