Plantencentrum Friesland

Plantencentrum Friesland

Plantencentrum Friesland is GreenSales Balk

Plantencentrum Friesland met eigen kwekerij van 36.000 m². Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres! Op de eigen kwekerij van GreenSales Friesland vindt u een terrein van maar liefst 40.000 vierkante meter, waarvan 6000 vierkante meter wordt gebruikt als groencentrum. De rest van het terrein wordt gebruikt als eigen kwekerij. GreenSales Balk kweekt onder andere vaste planten, siergrassen, laanbomen en heesters. Voor een uitgebreid plantencentrum in Friesland bent u bij GreenSales Balk dus op de juiste plek.

Zowel hoveniers als particulieren zijn welkom bij GreenSales Balk

Heeft u een hoveniersbedrijf of bent u als particulier op zoek naar de mooiste planten, dan kunt u ook terecht bij dit grote plantencentrum in Friesland. Naast planten en bomen kunt u ook voor meststoffen, potgrond, graszaad, etc bij GreenSales Balk terecht. Als particulier kunt u natuurlijk ook bomen en planten kopen bij GreenSales Balk. In ons groencentrum staan wij voor u klaar en voorzien wij u graag van deskundig advies. Kom dus gerust eens bij ons langs.

Bestel als hovenier uw planten en bomen bij GreenSales Balk

Als hovenier kunt u tevens GreenSales Balk gebruiken als uw etalage. U kunt uw klant meenemen naar GreenSales en uw klant treft bij ons een goed verzorgd terrein aan waar hij deskundig geholpen wordt. U als hovenier profiteert ervan wanneer particulieren de beplanting bij GreenSales kopen. Wij leveren op de locatie waar u aan het werk bent en zorgen voor een snelle service. Daarnaast zal alles zorgvuldig worden ingepakt en getransporteerd.

Enorm assortiment rechtstreeks van de bron

Als hovenier kunt u ook de beplanting bestellen via onze webshop. Hier vindt u altijd de actuele prijzen. De door u bestelde goederen worden binnen 5 dagen op locatie geleverd.

De grote voordelen om in te kopen bij plantencentrum GreenSales Balk in Friesland.

GreenSales Balk beschikt over vakbekwaam personeel die u uitstekend kan adviseren over de juiste verzorging voor de door u geselecteerde planten. Op onze kwekerij vindt u een enorm assortiment aan tuinplanten en laanbomen, dit alles koopt u rechtstreeks bij de bron.

Kom snel langs in ons groencentrum te Balk Friesland

U vindt GreenSales Balk aan de parallelweg van de N359 van Balk richting Koudum. De route naar het Plantencentrum Friesland vindt u hier. Naast onze vestiging in Balk hebben wij ook nog een vestiging in Noordscheschut. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Stel je vraag!

In ons tuincentrum staat ons deskundige personeel voor u klaar. Zij voorzien u graag van advies als het gaat om bomen, planten en al ons tuinmateriaal. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons tuincentrum of onze kwekerij, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Adres