Pluim hortensia Friesland

Pluim hortensia Friesland bij GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een pluim hortensia die u kunt kopen in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op het terrein van GreenSales vindt u een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Wij hebben een groot groencentrum van maar liefst 6000 vierkante meter groot. De rest van ons grote terrein wordt gebruikt als kwekerij. Bij GreenSales Balk koopt u dus al uw planten en bomen rechtstreeks bij de bron. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Een pluim hortensia komt voor in diverse soorten. Zo zijn er pluim hortensia's die tot wel drie meter hoog kunnen worden, maar kunt u ook kiezen voor een compacte, kleine variant. De Sundae Fraise is bijvoorbeeld zo'n kleine pluim hortensia. Bijzonder aan deze plant is dat de bloemen verkleuren van crèmewit naar oudroze. Vraag ons gerust om advies als het gaat om verschillende pluim hortensia's in Friesland.

Uitgebreid assortiment rechtstreeks van de bron

GreenSales Balk biedt u een breed aanbod. Ons assortiment gaat verder daar waar een ander groencentrum stopt. Denk aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting, maar ook veel planten en bomen die in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is. En zoekt u een soort dat u in ons groencentrum niet kunt vinden? Dan bestellen wij deze graag voor u. Kom dus gerust eens bij ons langs!

Naast beplanting vindt u in ons groencentrum ook potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Ook hebben wij vele andere tuinmaterialen als graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en nog veel meer. Bekijk ook regelmatig onze huidige aanbiedingen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden of beplanting, neem dan gerust contact met ons op. In ons tuincentrum staan onze medewerkers voor u klaar en voorzien zij u graag van deskundig advies. Wij helpen u graag verder.