Rhododendron Friesland

Rhododendron Friesland

Rhododendron in Friesland kopen bij GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een Rhododendron die u kunt kopen in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Bij ons koopt u namelijk al uw beplanting rechtstreeks bij de bron. Daarnaast leveren wij ons complete tuinassortiment aan zowel hoveniers als particulieren. Ons groencentrum is maar liefst 6ooo vierkante meter groot. De rest van ons grote terrein wordt gebruikt als kwekerij. Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum in Balk. Hier staat ons vakbekwame personeel voor u klaar. Zij voorzien u graag van advies.

Bij de Rhododendron is de keuze enorm in kleur en hoogte. Zo zijn er dwergrododendrons, is er de rhododendron mollig en soorten die goed als haag aangeplant kunnen worden. U hoeft deze plant niet te snoeien, wordt de plant te groot dan kunt u deze na de bloei wel snoeien. De plant zal dan weer uitlopen alleen het jaar erop geen bloemen geven. Het is een zeer onderhoudsvriendelijke heester die weinig zorg nodig heeft.

Koop uw planten en bomen rechtstreeks bij de bron

GreenSales Balk is gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Zo koopt u de planten en bomen rechtstreeks bij de bron en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bekijk ook regelmatig onze actuele aanbiedingen.

Bij GreenSales Balk bieden wij u een uitgebreid aanbod. Daar waar het standaardassortiment van het doorsnee tuincentra stopt, gaat ons assortiment verder. Denk ook aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook vind u bij ons beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is. Kom dus snel eens bij ons langs! Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.