Tuincentrum Bolsward

Tuincentrum Bolsward

Tuincentrum Bolsward is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Bolsward? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. GreenSales Balk biedt u een uitgebreid assortiment aan beplanting rechtstreeks van de bron. Op ons grote terrein vindt u een groencentrum en een kwekerij. Het grootste gedeelte van het terrein gebruiken wij als kwekerij. Zowel hoveniers als particulieren kunnen bij ons terecht. Ons assortiment gaat verder daar waar een ander groencentrum stopt.

Kom gerust eens bij ons langs, ons vakbekwame personeel staat voor u klaar. Wij voorzien u graag van advies in ons tuincentrum nabij Bolsward. Bij GreenSales Balk bent u verzekerd van de beste kwaliteit aangezien u de tuinplanten rechtstreeks bij de bron koopt. Op ons terrein in Balk vindt u diverse tuinplanten, ook grotere solitairen en exclusieve beplanting. Daarnaast leveren wij ook planten die bij andere tuincentra maar een bepaalde tijd gedurende het jaar verkrijgbaar zijn.

Kom eens langs bij GreenSales Balk

Ons tuincentrum nabij Bolsward is gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Als hovenier kunt u ook planten en bomen bij ons bestellen. Op ons terrein kunt u samen met uw klanten terecht. Natuurlijk mag u uw klant ook verwijzen naar ons tuincentrum nabij Bolsward. Wij zorgen ervoor dat de klant deskundig geholpen wordt.

U kunt ook bij GreenSales Balk terecht voor alle andere tuinmaterialen. Ze verkopen wij potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Ook voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten kunt u bij ons terecht. Kom snel eens bij ons langs en ontdek zelf ons uitgebreide aanbod. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.