Tuincentrum Heeg

Tuincentrum Heeg

Tuincentrum Heeg is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Heeg? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op ons terrein vindt u een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Het grootste gedeelte van ons terrein gebruiken wij als kwekerij. Al uw beplanting koopt u bij ons dus rechtstreeks bij de bron. Zo weet u zeker dat de beplanting de beste kwaliteit heeft. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum nabij Heeg.

Het assortiment van GreenSales Balk gaat daar verder waar een ander tuincentrum stopt. Denk aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting, maar ook beplanting wat in veel tuincentra maar bepaalde tijd te krijgen is. Deze planten vindt u bij ons het gehele jaar door. Bent u op zoek naar iets specifieks en staat het niet in ons groencentrum? Dan bestellen we dit natuurlijk ook graag voor u. Ons vakbekwame personeel staat voor u klaar.

GreenSales Balk voor hoveniers en particulieren

Als tuincentrum nabij Heeg zijn wij gespecialiseerd in de levering van bomen en beplanting voor hoveniers. Als hovenier kunt u planten en bomen bestellen bij GreenSales. Op ons terrein in Balk kunt u samen met uw klanten terecht. Natuurlijk mag u de klant ook naar ons groencentrum nabij Heeg verwijzen. In alle gevallen komt de klant op een strak verzorgd terrein waar hij of zij deskundig geholpen wordt. Ook als particuliere klant vindt u oneindig veel inspiratie voor de inrichting van uw tuin bij GreenSales.

Naast beplanting kunt u ook bij ons terecht voor alle andere tuinmaterialen. Bij ons koopt u potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Maar ook voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom snel eens bij ons langs! Als u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!