Tuincentrum Joure

Tuincentrum Joure

Tuincentrum Joure is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Joure? Kom dan snel langs bij GreenSales Balk. Op ons terrein vindt u een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Het grootste gedeelte van ons terrein wordt gebruikt als kwekerij. Bij GreenSales Balk komt uw beplanting rechtstreeks bij de bron. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. Ons assortiment gaat verder daar waar een ander groencentrum stopt. Kom gerust eens bij ons langs en ontdek ons brede aanbod. Ons vakbekwame personeel staat voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

Bij GreenSales Balk bent u verzekerd van de beste kwaliteit

GreenSales Balk is gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste platen en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij onze kwekerij ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken hebben wij op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. U koopt bij ons de tuinplanten rechtstreeks van de bron en zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bij bieden u graag een rondleiding over de kwekerij of sturen u een voorraadlijst op. Als u hier interesse in heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

Als hovenier kunt u platen en bomen bestellen bij ons tuincentrum nabij Joure. Op ons terrein in Balk kunt u terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons zelf langskomen met uw klanten, maar het is ook mogelijk om uw klant naar onze locatie te verwijzen. Uw klant komt op ons strak verzorgde terrein waar hij of zij deskundig geholpen zal worden. Wilt u de beplating ontvangen op de locatie waar u werkt? Maak dan gebruik van onze supersnelle leverservice.

Planten en bomen uit onze eigen kwekerij

Op de kwekerij van GreenSales Balk kweken wij veel verschillende vaste planten, siergrassen en heesters. Een aantal planten willen we uitlichten. Denk aan de Caryopteris clandonensis Grand Bleu, ook wel genoemd de blauwe spirea of baardbloem. Ook bieden wij u de Abelia grandiflora oftewel de Kaleidoscoop. Daarnaast hebben we in ons tuincentrum bij Joure de Abelia, Edward Goucher. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle tuinmaterialen. Wij hebben alles in ons assortiment dat u nodig heeft voor uw beplanting. Potgrond, graszaad, meststoffen, aanplantaarde, boomschors en nog veel meer.

Wij voorzien u van deskundig advies

Kom snel eens langs bij ons tuincentrum nabij Joure en ontdek ons grote terrein met planten. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Zij voorzien u van een deskundig advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.