Tuincentrum Koudum

Tuincentrum Koudum

Tuincentrum Koudum is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Koudum? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan bomen en planten rechstreeks bij de bron. Ons grote terrein bestaat voornamelijk uit onze eigen kwekerij. De rest van ons terrein gebruiken we als tuincentrum nabij Koudum. Omdat u bij ons uw beplanting rechtstreeks bij de bron koopt, weet u zeker dat de beplanting van de beste kwaliteit is.

Ons assortiment gaat verder daat waar andere tuincentra stoppen. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop grotere solitairen en exclusieve beplanting, maar ook beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is. Als er een soort niet in ons tuincentrum staat, dan bestellen we deze graag voor u. Daarnaast vindt u oneindig veel inspiratie voor de inrichting voor uw tuin en staan wij klaar om u te voorzien van deskundig advies.

GreenSales Balk voor hoveniers en particulieren

Bij GreenSales Balk kan iedereen terecht, of u nu een particuliere klant bent of hovenier. Als hovenier koopt u ook al uw planten en bomen bij GreenSales. Op ons terrein in Balk kunt u terecht met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. Natuurlijk mag u de klant ook verwijzen naar ons terrein. Wij zorgen ervoor dat deze goed ontvangen wordt en deskundig geholpen wordt.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle andere tuinmaterialen. Naast beplanting koopt u bij ons ook potgrond en meststoffen van uitstekende kwaliteit. In ons tuincentrum nabij Koudum bieden wij u een ruim aanbod in tuinmaterialen en hebben wij deze prettig uitgestald in onze winkel. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons tuincentrum nabij Koudum, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.