Tuincentrum Lemmer

Tuincentrum Lemmer

Tuincentrum Lemmer is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Lemmer? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op ons terrein vindt u een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Het grootste gedeelte van ons terrein wordt gebruik als kwekerij. Bij GreenSales Balk koopt u al uw beplanting rechtstreeks bij de bron. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. Ons assortiment gaat verder daar waar een standaard groencentrum stopt. Daarnaast hebben we iedere week schitterende aanbiedingen. Kom dus snel eens langs bij GreenSales in Balk, uw tuincentrum nabij Lemmer.

De beste kwaliteit rechtstreeks uit onze eigen kwekerij

Als kwekerij is GreenSales Balk gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de planten dus rechtstreeks bij de bron. Daarom bent u bij GreenSales Balk verzekerd van de beste kwaliteit. Als u meer informatie wilt, een voorraadlijst of geïnteresseerd bent in een rondleiding door ons tuincentrum nabij Lemmer, neem dan gerust contact met ons op.

Inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

Als hovenier kunt u ook terecht bij GreenSales Balk. Bij ons bestelt u al uw planten en bomen. Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u samen met uw klanten op ons terrein komen. Ook is het mogelijk om uw klanten te verwijzen naar GreenSales Balk. In alle gevallen komt u terecht op een strak verzorgd terrein waar uw klant deskundig geholpen wordt door ons personeel. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. Wilt u meer weten, vraag ons dan naar de voorwaarden.

Oneindig veel inspiratie vindt u bij GreenSales Balk

Ook als particuliere klant kunt u uiteraard terecht bij GreenSales Balk. Wij hebben een schitterend tuinplantencentrum opgezet met een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Dit betekent oneindig veel inspiratie voor de inrichting van uw tuin. Ons tuincentrum in de omgeving van Lemmer doet ook verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. U kunt ook bij ons terecht voor beplanting die in andere tuincentra maar een bepaalde tijd is te krijgen zoals bijvoorbeeld Leucothoe, Viburnum en Pieris. Ons deskundige personeel voorziet u graag van advies.

Kom gerust bij ons langs!

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle andere tuinmaterialen. Bij GreenSales Balk vindt u bijvoorbeeld graszaad, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten van de beste kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om langs te komen!