Tuincentrum Sneek

Tuincentrum Sneek

In ons tuincentrum nabij Sneek hebben wij alles om uw eigen droomlandschap te creëren: graszaad, heesters en bomen, vaste planten en eenjarigen, bollen, rozen en andere bloemen, bodembedekkers, heesters en bomen in bakken (ook dwergsoorten), maar ook potgrondmengsels die geschikt zijn voor alle soorten planten (ook hanging baskets). Naast deze producten bieden wij ook accessoires zoals irrigatiesystemen of compostbakken waarmee u uw tuin het hele jaar door moeiteloos kunt onderhouden!

Bij GreenSales bent u verzekerd van de beste kwaliteit

Als u uw eigen tuin wilt laten groeien, kunnen wij u helpen! GreenSales is gespecialiseerd in het kweken van diverse heesters, vaste planten en siergrassen in bakken. Ook vindt u op onze kwekerij een ruim assortiment laanbomen in pot. De planten hebben wij zelf gekweekt op een van onze locaties in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de tuinplanten rechtstreeks bij de bron en bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wij bieden u graag een rondleiding aan op de kwekerij of sturen u een voorraadlijst toe. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

Als tuinier weet u dat de kwaliteit van uw producten cruciaal is. Daarom bieden wij u vanuit ons tuincentrum nabij Sneek kwalitatief hoogwaardige planten en bomen aan. Bij ons kunt u samen met uw klanten terecht. Ons doel is een maximale samenwerking met hoveniers in de regio. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. U kunt ons zelf bezoeken met uw klanten, maar het is ook mogelijk om uw klant naar onze locatie te verwijzen. Uw klant komt dan op ons strak onderhouden terrein waar hij of zij deskundig wordt geholpen. Wilt u de beplanting ontvangen op de locatie waar u werkt? Maak dan gebruik van onze supersnelle bezorgservice.

Planten en bomen uit onze eigen kwekerij

Bij GreenSales gaat het erom u te helpen een mooie tuin te maken. En we weten dat u dat zo snel en gemakkelijk mogelijk wilt doen. Daarom hebben we een breed assortiment vaste planten, siergrassen en heesters - en zelfs een paar planten die nieuw zijn!

Denk aan de Caryopteris clandonensis Grand Bleu, ook wel de blauwe spirea of baardbloem genoemd. Wij bieden ook de Abelia grandiflora, of Kaleidoscope. Daarnaast hebben we de Abelia en Edward Goucher in ons tuincentrum bij Sneek. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle tuinmaterialen. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor uw beplanting: potgrond, graszaad, meststoffen, plantgrond... zelfs boomschors!

Wij voorzien u van deskundig advies

Wij hebben in ons tuincentrum bij Sneek een grote oppervlakte aan planten. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Zij voorzien u van deskundig advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.