Tuincentrum Workum

Tuincentrum Workum

Tuincentrum Workum is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Workum? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Ons groencentrum is maar liefst 6000 vierkante meter groot. De rest van ons terrein gebruik wij als kwekerij. Bij GreenSales Balk bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit omdat u uw beplanting rechtstreeks bij de bron koopt. Ons tuincentrum in de omgeving van Workum is geschikt voor zowel hoveniers als particuliere klanten. Bij GreenSales Balk hebben wij iedere week schitterende aanbiedingen. Kom dus snel eens bij ons langs!

Uitgebreid assortiment aan beplanting en bomen

GreenSales Balk biedt u een uitgebreid assortiment aan beplanting en bomen. Ons aanbod gaat verder daar waar een standaard groencentrum stopt. Als hovenier bent u altijd welkom om met uw klanten langs te komen op ons terrein. Ook is het mogelijk om uw klanten te verwijzen naar ons tuincentrum nabij Workum. In alle gevallen komt uw klant op een strak verzorgd terrein waar hij of zij deskundig wordt geholpen door ons personeel. Als u meer wilt weten over de voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.

De beste kwaliteit vindt u bij GreenSales Balk

Ook als particuliere klant bent u van harte welkom bij GreenSales Balk. In ons grote tuincentrum nabij Workum vindt u oneindig veel inspiratie voor de inrichting van uw tuin. Bij GreenSales Balk bieden wij u de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook hebben wij beplanting die in veel andere tuincentra maar een bepaalde tijd verkrijgbaar is, zoals bijvoorbeeld Leucothoe, Viburnum en Pieris. Deze beplanting vindt u bij ons het hele jaar. Als u op zoek bent naar een soort beplanting die niet in ons groencentrum staat, dan bestellen wij deze graag voor u.

Tuincentrum en kwekerij in de omgeving van Workum

Als kwekerij zijn bij gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit aangezien u de beplanting rechtstreeks bij de bron koopt. De planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Als u een voorraadlijst wilt ontvangen, sturen wij deze graag op. Ook verzorgen wij graag een rondleiding over de kwekerij, neem gerust contact met ons op wanneer u hier interesse in heeft.

Kom snel bij ons langs!

Naast beplanting vindt u bij ons ook potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en andere tuinproducten. Ons ruime aanbod in tuinmaterialen is prettig uitgestald in onze vakwinkel. Kom dus snel bij ons langs en ontdek ons ruime aanbod. Als u vragen heeft of meer informatie wilt mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.