Tuincentrum Woudsend

Tuincentrum Woudsend

Tuincentrum Woudsend is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Woudsend? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op het terrein van GreenSales vindt u een tuincentrum en een kwekerij. Het grootste gedeelte van ons terrein gebruiken wij voor onze eigen kwekerij. Bij ons koopt u uw beplanting dus rechtstreeks bij de bron. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit. Ons tuincentrum nabij Woudsend is geschikt voor zowel hoveniers als particulieren.

Als hovenier bestelt u uw planten en bomen bij GreenSales. U kunt samen met uw klanten terecht op ons terrein. Ook mag u de klant naar ons terrein verwijzen. Dan zorgen wij ervoor dat de klant deskundig geholpen wordt. Als particuliere klant bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum nabij Woudsend. Bij ons vindt u oneindig veel inspiratie voor de inrichting van uw tuin. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan bomen en planten.

Ruim assortiment van uitstekende kwaliteit

Het assortiment van GreenSales Balk gaat verder daar waar andere tuincentra stoppen. Denk aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook verkopen wij beplanting wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is. Bent u op zoek naar een specifieke plant of boom en kunt u deze niet vinden in ons groencentrum? Laat het ons dan gerust weten. Wij bestellen deze namelijk graag voor u. Naast beplanting kunt u bij GreenSales ook terecht voor alle tuinmaterialen. Zo koopt u bij ons potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste platen en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Kom dus snel eens langs in ons tuincentrum in de omgeving van Woudsend. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.