Tuinplanten Friesland

Tuinplanten Friesland

Tuinplanten Friesland kopen bij GreenSales Balk

Bent u op zoek naar tuinplanten die u kunt kopen in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Als particulier kunt u terecht bij ons grote groencentrum van maar liefst 6000 vierkante meter. Natuurlijk bent u als hovenier ook van harte welkom. Daarnaast gebruiken wij het grootste gedeelte van ons terrein als kwekerij. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit, u koopt uw planten en bomen namelijk rechtstreeks bij de bron.

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u dan ook een uitgebreid assortiment. Daar waar een ander tuincentrum stopt, gaat ons assortiment verder. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting, maar ook planten en bomen die in veel tuincentra maar een bepaalde tijd verkrijgbaar is. Zoals Leucothoe, Viburnum en Pieris. Deze planten vindt u bij ons het gehele jaar. Kunt u een bepaalde soort boom of plant is ons assortiment niet vinden? Dan bestellen wij deze graag voor u. Bekijk daarnaast ook regelmatig onze huidige aanbiedingen of vraag ons om meer informatie.

Als hovenier samenwerken met GreenSales

Ook als hovenier kunt u terecht bij GreenSales Balk voor tuinplanten uit Friesland. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. In samenwerking met particulieren heeft u als hovenier twee mogelijkheden. Zo kunt u zelf langskomen met een klant of kunt u een klant naar onze locatie verwijzen. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat de klant op een strak verzorgd terrein terecht komt waar hij of zij deskundig geholpen wordt. Als hovenier profiteert u daarnaast van particulieren die via u planten en bomen kopen bij GreenSales Balk.

Tuinmaterialen en meer

Naast planten en bomen vindt u bij GreenSales Balk natuurlijk ook een breed aanbod aan tuinmaterialen. Zo verkopen wij potgrond en meststoffen van hoge kwaliteit. Ook vindt u bij graszaad, bamboestokken, bloembollen, tuinzaden en nog veel meer. Onze tuinmaterialen hebben wij prettig opgesteld in onze winkel. Kom dus snel eens bij ons langs en ontdek ons uitgebreide aanbod. Wij helpen u graag in ons groencentrum met het kiezen van de juiste bomen en planten om uw tuin mooi in te richten.

Kom snel eens bij ons langs!

Bij GreenSales Balk bent u op de juiste plek voor de mooiste tuinplanten in Friesland. Omdat wij de planten en bomen zelf kweken, bent u ook verzekerd van de beste kwaliteit. Als u vragen heeft of meer informatie wil over onze planten en bomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.