Vaste planten kwekerij

Vaste planten kwekerij

 kwekerij GreenSales Balk in Friesland

Bent u op zoek naar een kwekerij met vaste planten? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Op het terrein van GreenSales treft u een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Ons groencentrum is maar liefst 6000 vierkante meter groot. De rest van ons grote terrein gebruiken wij voor de kwekerij waar wij vaste planten kweken. Hoveniers kunnen hun beplanting en bomen bij ons bestellen tegen speciale hoveniersprijzen. Al uw beplanting koopt u bij GreenSales Balk dus rechtstreeks bij de bron. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ons assortiment gaat daar verder waar andere tuincentra stoppen. Denk bijvoorbeeld aan verkoop van grotere solitairen en exclusieve beplanting. Ook verkopen wij planten en bomen wat in veel tuincentra maar een bepaalde tijd te krijgen is.

Vaste planten - bomen leverancier in Noord-Nederland
Vaste planten - bomen leverancier in Noord-Nederland

Koop uw planten en bomen rechtstreeks bij de bron

Als kwekerij met vaste planten zijn wij gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. De planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Zo koopt u de tuinplanten dus rechtstreeks bij de bron. Als u meer informatie wilt, een voorraadlijst wilt ontvangen of interesse heeft in een rondleiding over de kwekerij, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en laten ons uitgebreide assortiment aan u zien. Zorg ook dat u op de hoogte blijft van onze actuele aanbiedingen, deze vindt u op onze website. Denk aan de eenjarige zomerbloeiers, boerenjasmijn of de bruidsbloem. Allemaal van eigen kwekerij.

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit

Op de kwekerij van GreenSales Balk worden veel verschillende vaste planten, siergrassen en heesters gekweekt. Wij lichten er graag een aantal voor u uit. Denk aan de Catyopteris clandonensis Grand Bleu, ook wel de blauwe spirea of baardbloem genoemd. Deze bladverliezende heester bloeit in de herfst met blauwe bloempluimen. Deze plant kunt u goed toepassen in een bloemenborder. Ook hebben wij in ons assortiment de Abelia grandiflora, oftewel de Kaleidoscoop. Dit is een halfwintergroene kleine heester. Deze bolvormige zomerbloeier vormt witte tot lichtroze kleine, klokvormige bloemen. De bloemen verspreiden een lichte geur, waar vlinders en bijen op afkomen. Als laatste bieden wij u ook de Abelia Edward Goucher. Dit is een middelgrote halfwintergroene struik. Hij bloeit met mooie violetroze bloemen. Ook deze bloemen zijn licht geurend en lokken hierdoor vlinders en bijen.