tuincentrum friesland

Groot tuincentrum in Friesland met eigen kwekerij

Bent u op zoek naar een groot tuincentrum in Friesland? Dan loont het zeker de moeite om eens bij ons langs te komen. Wij bieden u een echt groencentrum voor zowel hoveniers als tuinliefhebbers. Met maar liefst 6000 vierkante meter aan uitgestalde planten hebben wij een zeer ruim opgezet groencentrum, direct grenzend aan onze eigen plantenkwekerij van maar liefst 40.000 m2. Bij GreenSales Balk koopt u uw beplanting rechtstreeks in bij de kweker, wat betekent dat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit tuinplanten.

Ons assortiment gaat verder dan waar een standaard tuincentrum stopt. We werken met vakbekwaam personeel dat graag met u meedenkt en hun kennis en ervaring met u deelt. Zo kunt u altijd rekenen op de beste planten en bomen voor uw tuin.

Groot tuincentrum in Friesland met eigen kwekerij

Meer dan een standaardassortiment aan beplanting en bomen.

Bij Greensales leveren we beplanting vanuit een gedreven passie voor het vak. Ontdek bij ons tuincentrum een ruime keuze aan tuinbeplanting van hoge kwaliteit in diverse kleuren en variëteiten. Van snelgroeiende haagbeplanting tot de luxe uitstraling van taxus en haagbeuk. Ook vindt u bij ons solitaire meerstammige heesters, olijfbomen, fruitbomen, vruchtbomen, klimplanten, kruidenplanten en bij- en vlindervriendelijke inheemse soorten.

Maak een wandeling door onze kassen, waar u kunt genieten van een scala aan perkgoed, imposante olijfbomen, diverse heesters, uitgebreid assortiment vaste planten, prachtige rhododendrons en nog veel meer. Vervolg uw route naar de afdeling met bomen en laanbomen, waar u een ruime keuze aan coniferen, haagbeplanting, meerstammige sollitaire heesters en verschillende soorten siergrassen treft. Zelfs het bestellen van graszoden en de levering ervan kunnen wij voor u regelen.

Vaste planten kwekers in Noord Nederland met tuincentrum

Kom en geniet.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag, voorzien u van deskundig advies en helpen u om de juiste keuzes te maken. Dankzij ons advies kunt u jarenlang genieten van een prachtige tuin die bijdraagt aan uw ultieme tuinplezier. Kom langs en ontdek hoe GreenSales Balk u kan ondersteunen.


Tuincentrum Greensales Balk treft u  in de buurt van Lemmer, JoureSneek, WoudsendHeerenveenBolsward, WolvegaWorkumHeeg, KoudumEmmeloord en Flevoland.