tuincentrum friesland

Tuincentrum

Tuincentrum Friesland is GreenSales Balk

Bent u op zoek naar een groot tuincentrum in Friesland? Dan bent u bij GreenSales Balk aan het juiste adres. Ons bedrijf is een groencentrum voor zowel hoveniers als particulieren. Met maar liefst 6000 vierkante meter hebben wij een zeer groot groencentrum. De rest van ons terrein gebruiken wij als kwekerij. Bij GreenSales Balk koopt u rechtstreeks uw beplanting bij de bron. Wij hebben onze eigen vaste planten kwekerij en ons assortiment gaat dus verder daar waar een standaard groencentrum stopt. Wij werken met vakbekwaam personeel en hebben iedere week schitterende aanbiedingen. Bij GreenSales Balk leveren we een compleet tuinassortiment voor zowel hoveniers als particulieren. Kom snel eens bij ons tuincentrum in Friesland langs en ontdek ons uitgebreide assortiment. Ons personeel staat voor u klaar en voorziet u graag van een deskundig advies.

Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit

Als groot tuincentrum in Friesland zijn wij gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten heesters, vaste planten en siergrassen in container. Daarnaast vindt u bij GreenSales Balk ook een ruim assortiment aan laanbomen in pot. Planten die wij zelf kweken kunt u vinden op één van onze vestigingen in Noordscheschut of Balk. Bij ons koopt u de tuinplanten dus rechtstreeks bij de bron en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. U kunt ook contact met ons opnemen als u interesse heeft in een rondleiding over de kwekerij. Ook sturen wij u graag een voorraadlijst en mag u natuurlijk altijd contact opnemen als u meer informatie wilt. Voor hoveniers is leveren op locatie ook mogelijk. Maak hiervoor gebruik van onze supersnelle leverservice.

Onze eigen vaste planten kwekerij bij GreenSales Balk

Op onze vaste planten kwekerij kennen we veel verschillende vaste planten, siergrassen en heesters. We lichten er een aantal uit. Denk aan de Caryopteris Clandonensis Grand Bleu, deze wordt ook wel de blauwe spirea of baardbloem genoemd. De Blauwe spirea is een in de herfst bloeiende bladverliezende heester met blauwe bloedpluimen. Deze plant is bijvoorbeeld prima toe te passen in de bloemenborder. Daarnaast hebben wij ook de Abelia grandiflora oftewel de Kaleidoscoop. Deze plant is een halfwintergroene sierheester. De hoofdbloei, met witte tot bleekroze bloemen, valt in de maanden mei tot september, maar ook buiten deze periode verschijnen vaak bloemen. Het blad van de Abelia grandiflora glimt en is vrij donker van kleur. Ook hebben we de Abelia oftewel de Edward Goucher. Deze plant is een wintergroene heester die ook geschikt is voor lage hagen. Deze Abelia bloeit met roodroze bloemen vanaf de zomer tot in de herfst.

Bij GreenSales Balk wordt u voorzien van deskundig advies

Als hovenier kunt u planten en bomen bestellen bij GreenSales Balk. U kunt bij ons op het terrein terecht samen met uw klanten. Ons doel is om de samenwerking met hoveniers in de regio optimaal te benutten. In de samenwerking met particulieren bieden wij u als hovenier twee mogelijkheden. U kunt natuurlijk zelf langs komen met een klant of u kunt een klant verwijzen naar onze locatie. In alle gevallen komt de klant op een strak verzorgd terrein waar hij of zij deskundig geholpen wordt. We hebben een unieke constructie opgezet waarbij u als hovenier profiteert van particulieren die via uw beplanting bij GreenSales kopen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op een vraag ons naar de voorwaarden.

Er zijn tal van redenen waarom het de moeite waard is om Greensales Balk, een tuincentrum in Friesland, te bezoeken. Hieronder hebben we een uitgebreide lijst met redenen samengesteld:

  1. Groot assortiment: Greensales Balk heeft een zeer groot assortiment aan planten, bomen, bloemen en andere tuinbenodigdheden. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde plantensoort of gewoon inspiratie wilt opdoen, bij Greensales Balk vind je het allemaal.
  2. Deskundig advies: Bij Greensales Balk werken ervaren en deskundige medewerkers die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw tuin. Ze hebben veel kennis van planten en kunnen je adviseren over de beste verzorging, de ideale standplaats en welke planten goed bij elkaar passen.
  3. Duurzaamheid: Bij Greensales Balk wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming en worden er duurzame materialen gebruikt bij de aanleg van tuinen.
  4. Inspiratie opdoen: Of je nu een tuin hebt of niet, bij Greensales Balk kun je altijd inspiratie opdoen voor jouw groene oase. Er zijn diverse thematuinen aangelegd waar je ideeën kunt opdoen en de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting kunt bekijken.
  5. Service en gemak: Bij Greensales Balk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw tuin te onderhouden en te verfraaien. Van planten en bloemen tot tuingereedschap en meststoffen. Ook kun je gebruik maken van de bezorg- en aanplantservice, waardoor je zelf geen zware materialen hoeft te tillen.
  6. Lokale producten: Greensales Balk werkt veel samen met lokale kwekers en leveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van verse producten en stimuleer je de lokale economie.
  7. Gezelligheid: Het tuincentrum van Greensales Balk is een gezellige plek om te vertoeven. Je kunt er in alle rust rondkijken of gezellig een kopje koffie drinken in het tuincafé.

Kortom, er zijn genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan Greensales Balk en te genieten van al het groen en de gezelligheid! Greensales Balk is in de buurt van Lemmer, JoureSneek, WoudsendHeerenveenBolsward, WolvegaWorkumHeeg, KoudumEmmeloord en Flevoland.